Stap over naar een andere energiemaatschappij via Vergelijkenkies.com


LEES VERDER

Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan je al snel honderden euro’s per jaar schelen. Energieprijzen vergelijken kan je dus flink wat geld opleveren. Bijna 1 miljoen huishoudens in Nederland stappen jaarlijks een overstap. Toch zijn er nog veel mensen die jaren bij hun energiemaatschappij blijven hangen. Vaak denken ze dat het veel tijd en moeite kost om over te stappen, maar in de meeste gevallen wordt dit allemaal voor je geregeld en kost het je dus geen enkele moeite om over te stappen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten, want de overstap wordt soepel geregeld voor je.

Laat een vergelijking uitvoeren op persoonlijk verbruik
In Nederland zijn meer dan 30 verschillende energie bedrijven, zelf alles vergelijken kost daarom veel tijd. Bespaar je deze tijd en kies voor een website die alles onafhankelijk vergelijkt. Hierdoor kun jij de voordeligste prijzen zien voor jouw huishouden en verbruik.

Bij vergelijkenkies.com worden de energieleveranciers gesorteerd op prijs, looptijd, kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt direct overtappen op een energieleverancier die jou aanspreekt vanwege de prijs, looptijd of duurzaamheid. Er zijn namelijk steeds meer energieleveranciers die groenestroom leveren. Gelukkig vinden steeds meer mensen dat belangrijk om over te stappen op duurzame energie. Dat is in deze tijd ook wel nodig, want het gaat hard achteruit met de aarde waar wij met zijn allen op leven. verdiep je daarom eens in groene stroom en hoe jij daar aan kunt bijdragen.

Besparen op stroom is goed voor het milieu en je eigen portemonnee
Steeds meer mensen worden zich bewust van hun energieverbruik. Lichten gaan uit wanneer de kamer verlaten wordt, er worden zuinige apparaten gekocht en ook laten mensen hun woning isoleren. Sommige maatregelen zijn gratis en leveren je een besparing op, maar voor andere maatregelen moet je eerst investeren. Het kost natuurlijk geld om te investeren, maar uiteindelijk zal het je maandelijks geld besparen dus je moet zelf overwegen of je het waard vindt. Een korte lijst met dingen waar je op kunt besparen bij jou thuis.

- Verwarming
- Isolatie
- Huishoudelijke apparaten
- Computers, geluidsinstalaties
- Koken
- Wassen en drogen
- Ramen en deuren
- Verichting
- Verwarming

Het is natuurlijk erg fijn om in een warm huis te zijn, maar je kunt veel besparen om de verwarming. Een paar simpele maatregelen kunnen je daarom al snel tientallen euro’s per jaar opleveren. Zet bijvoorbeeld nooit de verwarming aan als je niet thuis bent. Je kunt verschillende schakelaars en apparaten aanschaffen die je via een app kunt bedienen. Hierdoor kun je de verwarming uit laten als je weg bent en aanzetten als je onderweg bent naar huis. Je zult dan nooit in een koud huis thuis komt.

Isolatie
Een goed geïsoleerd huis bespaard je veel geld en energie. Vooral bij oudere huizen is er veelwinst te behalen. Deze zijn namelijk slecht geïsoleerd waardoor er veel energie verloren gaat en er hard gestookt moet worden. je kunt bijvoorbeeld het dak, de vloer en de spouwmuren isoleren, maar ook het vervangen van enkel glas naar HR++ glas kan je gigantisch veel geld opleveren.

Apparaten
Er zijn steeds meer apparaten bij mensen thuis te vinden. Op bijna alle apparaten kun je energie besparen, zeker op oude apparaten. Het loont ook om apparaten echt uit te zetten en niet op stand-by te laten staan. Wanneer je nieuwe apparaten gaat kopen is het belangrijk dat je let op het energielabel van een product.A+++ is het meest zuinig wat je kunt kopen, dus een A label betekent niet automatisch dat het het meest zuinige apparaat is.

Contact


Heb je nog vragen? Contacteer ons!